گرفتن وقت سفارت آمریکا با سابقه ریجکتی

گرفتن وقت سفارت آمریکا با سابقه ریجکتی

درخواست ویزای آمریکا همیشه تایید نمی شود. گاهی اوقات، این درخواست به دلایل مختلفی رد می شود که به آن ریجکتی ویزا می گویند. جالب است بدانید که ریجکتی ویزا به معنی عدم امکان سفر به آمریکا نیست چراکه شما می توانید به این درخواست اعتراض بزنید. اگر تاکنون درخواست ویزای آمریکا داده اید و درخواست شما ریجکتی خورده است، احتمالاً این سوال برایتان پیش می آید که آیا مجدداً امکان گرفتن وقت سفارت آمریکا وجود دارد و گرفتن وقت سفارت آمریکا با سابقه ریجکتی چگونه است. برای یافتن پاسخ این سوال، با ما همراه باشید.

گرفتن وقت سفارت آمریکا با سابقه ریجکتی را به ما بسپارید

گرفتن وقت سفارت آمریکا می تواند زمان بر و دشوار باشد؛ به ویژه اگر متقاضی سابقه ریجکتی داشته باشد. به این نکته توجه داشته باشید که سابقه ریجکتی و دلایل آن در تمام سفارت های آمریکا ثبت می شوند. در نتیجه، تغییر سفارت هیچ تاثیری بر تایید یا رد درخواست جدید نخواهد داشت. از سوی دیگر، دلیل ارائه درخواست جدید برای اخذ ویزای آمریکا باید به صورت کامل و دقیق بیان شود. در غیر اینصورت، مورد تایید سفارت آمریکا نخواهد بود. بنابراین، اگر می خواهید شانس خود برای اخذ ویزای آمریکا بعد از ریجکتی را افزایش دهید، این کار را به کارشناسان ما در سفارت فوری بسپارید.

مهم ترین دلایل ریجکت شدن درخواست ویزای آمریکا

دلایل ریجکتی ویزای آمریکا

ویزای آمریکا به دلایل مختلفی ریجکتی می خورد. از رایج ترین دلایل ریجکت شدن درخواست ویزای آمریکا می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • ارائه مدارک جعلی و تقلبی
  • شرایط اخذ ویزا و هدف اصلی از مهاجرت
  • کامل نبودن فرم درخواست ویزا
  • نقص در اسناد و مدارک ارائه شده
  • ارتکاب جرم یا داشتن سابقه کیفری
  • نداشتن تمکن مالی مناسب
  • سابقه اقامت بیشتر از مدت اعتبار ویزا
  • اعتبار نداشتن گذرنامه متقاضی

در ادامه، توضیح مختصری در مورد هر یک از این موارد ارائه می شود.

ارائه مدارک جعلی و تقلبی

ارائه مدارک جعلی و تقلبی یکی از مهم ترین دلایل ریجکت شدن درخواست ویزای آمریکا، ارائه مدارک جعلی است. ارائه مدارک جعلی نشان دهنده عدم صداقت شما با افسر مصاحبه کننده است. این امر می تواند شانس شما برای ورود به خاک کشور آمریکا را برای همیشه از بین ببرد.

شرایط اخذ ویزا و هدف اصلی از مهاجرت

ویزا در صورتی به متقاضی تعلق می یابد که هدف او از سفر به آمریکا کاملاً شفاف و مشخص باشد. در واقع، متقاضی باید افسر مصاحبه کننده را در رابطه با هدف خود برای اخذ ویزای آمریکا قانع کند. در غیر اینصورت، شانس متقاضی برای اخذ ویزای این کشور بسیار کم خواهد بود. به عبارت دیگر، افسر مصاحبه کننده باید مطمئن شود که متقاضی بعد از اتمام مدت زمان ویزا دوباره به کشور خود باز می گردد.

کامل نبودن فرم درخواست ویزا

فرم درخواست ویزای آمریکا از اصلی ترین مدارک مورد نیاز برای ارائه به سفارت این کشور به شمار می رود. این فرم با توجه به نوع ویزای درخواستی متفاوت خواهد بود. به طور کلی، فرم درخواست ویزای آمریکا باید به صورت کامل و دقیق پر شود. در غیر اینصورت، تکمیل نبودن فرم می تواند دلیل اصلی ریجکتی درخواست ویزای آمریکا باشد.

نقص در اسناد و مدارک ارائه شده

مدارک ارائه شده باید کامل و دقیق باشند. هر گونه نقص در این مدارک باعث ریجکت شدن درخواست ویزای آمریکا می شود. به همین دلیل است که پیش از ارائه مدارک باید از کامل بودن آن ها اطمینان خاطر پیدا کنید.

ارتکاب جرم یا داشتن سابقه کیفری

بر اساس قوانین ایالات متحده آمریکا، ارتکاب بسیاری از جرایم موجب ریجکت شدن درخواست ویزا می شود. به عنوان مثال، داشتن اطلاعات سیاسی ازقبیل: عملیات جاسوسی یا تروریستی می تواند باعث رد درخواست ویزای شما شود.

نداشتن تمکن مالی مناسب

تمکن مالی از مهم ترین شرایط اخذ ویزای آمریکا به شمار می رود. در واقع، متقاضی باید ثابت کند که از پس پرداخت هزینه های زندگی در آمریکا در مدت زمان اعتبار ویزا بر می آید. البته، میزان تمکن مالی با توجه به نوع ویزا متفاوت خواهد بود. برای اثبات تمکن مالی معمولاً به ارائه مدارکی ازقبیل: تراکنش حساب بانکی نیاز است.

سابقه اقامت بیشتر از مدت اعتبار ویزا

اگر در سفر خود به آمریکا یا کشورهای دیگر، بیشتر از حد مجاز اقامت داشته اید، امکان ریجکت درخواست ویزای شما وجود دارد. به عبارت دیگر، داشتن تخلف مهاجرتی در گذشته از دلایل اصلی رد درخواست ویزا به شمار می رود. به همین دلیل است که باید پیش از پایان مدت زمان اعتبار ویزا از کشور خارج شوید تا برای درخواست بعدی مشکلی ایجاد نشود. به این نکته توجه داشته باشید که اخذ ویزای آمریکا دارای شرایط خاصی است که با توجه به نوع ویزا متفاوت خواهد بود. گاهی اوقات، متقاضی به دلیل نداشتن شرایط لازم با ریجکتی ویزا روبرو می شود.

اعتبار نداشتن گذرنامه متقاضی

از دیگر دلایل ریجکت شدن درخواست ویزای آمریکا می توان به اعتبار نداشتن گذرنامه اشاره کرد. گذرنامه باید حداقل 6 ماه اعتبار داشته باشد. در غیر اینصورت، قابل قبول نخواهد بود. از سوی دیگر، نمی توان به جای گذرنامه از دفترچه اسناد مسافرتی استفاده کرد. لازم به ذکر است که گذرنامه ارائه شده باید دو صفحه خالی ویزا داشته باشد.

نحوه اعتراض به ریجکتی ویزای آمریکا

وقت سفارت آمریکا با سابقه ریجکتی

در صورتی که درخواست شما برای اخذ ویزای آمریکا ریجکت شده است، امکان اعتراض به آن وجود دارد. در تنظیم نامه اعتراض به ریجکتی ویزای آمریکا باید به بندهای مربوطه توجه کرد. این بندها حاوی دلایل ریجکتی ویزای آمریکا هستند. به این نکته توجه داشته باشید که بسیاری از درخواست ها به دلایل نادرست ریجکت می شوند. در نتیجه، اعتراض کردن همراه با ارائه مدارک مورد نیاز می تواند مشکل را برطرف کند.

برای اعتراض به ریجکتی ویزای آمریکا باید یک ایمیل به سفارت آمریکا ارسال کنید. توجه داشته باشید که ارسال ایمیل باید به سفارتی باشد که مصاحبه را در آن انجام داده اید. در این ایمیل باید درخواست تجدید نظر به همراه توضیحات کامل ارائه شوند. در بسیاری از موارد، قرار مصاحبه مجدد برای متقاضی تنظیم می شود. لازم به ذکر است که اعتراض به ریجکتی ویزا تنها در مدت زمان معین بعد از دریافت پاسخ از سوی سفارت امکان پذیر می باشد. بعد از گذشت این مدت زمان، نامه اعتراض شما مورد بررسی قرار نمی گیرد.

نحوه رفع ریجکتی ویزای آمریکا

زمانی که درخواست ویزای آمریکا رد شد، نامه ای برای متقاضی ارسال می گردد. در این نامه، دلیل ریجکت شدن ویزا به طور مختصر توضیح داده شده است. بنابراین، متقاضی باید تمام تلاش خود را برای رفع مشکل انجام دهد. اگر با توضیحات سفارت آمریکا موافق نیستید، می توانید توضیحات خود در رابطه با خطای به وجود آمده را همراه با اسناد و مدارک لازم ارائه دهید.

در چنین شرایطی، درخواست تجدید نظر در قالب یک ایمیل برای سفارت آمریکا ارسال می گردد. این درخواست باید حاوی توضیحات لازم برای اثبات ادعای متقاضی باشد. در غیر اینصورت، مورد بررسی افسران سفارت آمریکا قرار نمی گیرد. به همین دلیل، برای تنظیم درخواست تجدید نظر بهتر است از خدمات مشاوران حقوقی و وکلای مهاجرتی استفاده کنید.

نحوه گرفتن وقت سفارت آمریکا با سابقه ریجکتی

نحوه گرفتن وقت سفارت آمریکا با سابقه ریجکتی

اخذ ویزای آمریکا نیاز به مصاحبه با افسر مصاحبه کننده، ارائه مدارک و انگشت نگاری در سفارت این کشور دارد. برای مصاحبه باید به سفارت آمریکا مراجعه کنید که البته بدون گرفتن وقت سفارت امکان پذیر نخواهد بود. همانطور که می دانید، سفارت آمریکا در ایران غیرفعال است. در نتیجه، متقاضیان اخذ ویزای آمریکا باید به سفارت این کشور در کشورهای واسط ازجمله: ارمنستان، ترکیه یا امارات متحده عربی مراجعه کنند.

حجم درخواست ویزای آمریکا بسیار بالا است. سیستم تعیین وقت سفارت به منظور سازماندهی و رسیدگی منظم به پرونده های درخواست ویزا اعمال شده است. برای گرفتن وقت سفارت آمریکا می توانید به صورت آنلاین اقدام کنید. کافی است به سایت سفارت آمریکا در کشور واسط مراجعه کنید. با ثبت نام در این سایت و تکمیل فرم مربوطه می توانید مدارک مورد نیاز را آپلود نمایید.

در نهایت، تقویم تعیین وقت سفارت برای شما به نمایش در می آید. در این تقویم می توانید نزدیک ترین تاریخ و ساعت سفارت آمریکا را رزرو کنید. به این نکته توجه داشته باشید که گرفتن وقت سفارت آمریکا چند هفته تا چند ماه طول می کشد. به همین دلیل است که وقت سفارت آمریکا را چند ماه قبل از زمان برنامه ریزی شده برای سفر به این کشور رزرو کنید.

بیشتر بخوانید:

آیا هزینه ویزا پس از ریجکت شدن بازگردانده می شود؟

هزینه ویزا و وقت سفارت آمریکا غیر قابل بازگشت است. این بدان معنی است که هزینه مورد نظر در صورت ریجکت شدن ویزا، عدم حضور در مصاحبه یا رد درخواست به متقاضی برگردانده نمی شود. به این نکته توجه داشته باشید که رسیدگی مجدد پرونده با هزینه اضافی همراه خواهد بود. این هزینه در قالب هزینه MRV باید دوباره پرداخت شود. پیش از ارائه درخواست حتماً اطلاعات کاملی در مورد هزینه های وقت سفارت آمریکا به دست آورید.

چه مدت بعد از ریجکت شدن درخواست ویزای آمریکا می توانم دوباره درخواست دهم؟

متقاضی بعد از برطرف کردن مشکل ریجکتی و ارائه اطلاعات جدید می تواند دوباره برای اخذ ویزای آمریکا درخواست دهد. این درخواست تنها در صورت برقراری شرایط جدید مورد قبول خواهد داشت. لازم به ذکر است که درخواست جدید با هزینه مجدد همراه خواهد بود. به این نکته توجه داشته باشید که قوانین در خصوص رد درخواست ویزا در تمام سفارت های آمریکا یکسان است. بنابراین، تغییر سفارت آمریکا برای ارائه درخواست جدید هیچ فایده ای نخواهد داشت چراکه سابقه شما در سیستم ثبت شده است و در دسترس افسر مصاحبه کننده قرار می گیرد.

سخن پایانی

درخواست ویزای آمریکا به دلایل مختلفی از جمله تکمیل ناقص فرم ها یا پاسخ اشتباه یا پاسخ متناقض به سوالات سفارت آمریکا ریجکت می شود. برای افزایش شانس خود در زمینه اخذ ویزای این کشور باید با دلایل ریجکتی آشنایی کامل داشته باشید. به این نکته توجه داشته باشید که ریجکت ویزای آمریکا بر اساس نظر افسر مصاحبه کننده انجام می شود. در نتیجه، صادق بودن از مهم ترین فاکتورها در مصاحبه حضوری با افسر آمریکایی به شمار می رود.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد گرفتن وقت سفارت آمریکا با سابقه ریجکتی، با ما در تماس باشید:

رایجترین دلیل ریجکت شدن ویزای آمریکا چیست؟

تکمیل فرم ds 160 به صورت ناقص و یا درخواست و یا پاسخ متناقض دلیل مستقیمی برای رد ویزا است. اگر در فرم درخواست ویزا فضای خالی وجود داشته باشد یا اطلاعات فرم با آنچه در گذرنامه یا سایر مدارک پشتیبان شما موجود است مطابقت نداشته باشد، ویزای شما رد خواهد شد.

منظور از رد شدن با 221 G چیست ؟

رد شدن با 221 (g) به وضعیت صدور ویزای ایالات متحده اشاره دارد که نیاز به اطلاعات یا مدارک بیشتری دارد. وقتی متقاضی ویزا با 221 (g) مواجه می‌ شود، به این معناست که درخواست ویزای او هنوز به طور کامل رد نشده، بلکه به حالت تعلیق درآمده تا زمانی که مدارک مورد نیاز ارائه شود یا بررسی‌ های بیشتری انجام شود.

تفاوت ریجکت و ریفیوز

تفاوت بین “ریجکت” (reject) و “ریفیوز” (refuse) در درخواست ویزای آمریکا به نحوه تصمیم‌ گیری و دلیل آن بستگی دارد. “ریجکت” به معنای رد شدن درخواست ویزا پس از بررسی کامل و دلایل مشخص است، مانند نقص مدارک یا عدم احراز شرایط. اما “ریفیوز” به معنای امتناع از قبول درخواست ویزا است که ممکن است به دلایلی مانند عدم ارائه مدارک کافی یا اطلاعات نادرست باشد. در هر دو حالت، درخواست ویزا پذیرفته نمی‌ شود، اما “ریجکت” معمولاً با دلایل دقیق‌ تر و مشخص‌ تر همراه است.

آیا داشتن سابقه ریجکت شدن ویزا تأثیری در درخواست مجدد من دارد؟

بله، داشتن سابقه ریجکت شدن ویزا می‌ تواند تأثیرگذار باشد، اما مهم‌ تر این است که دلایل ریجکت شدن قبلی را رفع کنید و مدارک کاملی ارائه دهید.